Aksaray'da yürek burkan kaza: Vince çarpan çift ve 1 aylık bebekleri öldü!

Aksaray'da yaşanan feci kazada Ali Osman Gezginç'in (36) kullandığı otomobil bir vince arkadan çarptı. Kaza baba Ali Osman, eşi Nazmiye ve 6 aylık Elif Yüsra Gezginç hayatını kaybederken, aileden geriye oğulları Mehmet Gezginç (11) kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2023 10:16 GÜNCELLEME 21.01.2023 10:16 ÜLKE'DE BUGÜN
Aksaray'da yürek burkan kaza: Vince çarpan çift ve 1 aylık bebekleri öldü!

Kaza, saat 19.30 sıralarında Eskil ilçesi ile Eşmekaya Beldesi arasında meydana geldi. Eşmekaya Beldesi'nden Eskil ilçesindeki akrabalarına ziyarete giden Ali Osman Gezginç yönetimindeki 42 DDN 36 plakalı otomobil, önünde ilerleyen, Mahmut Batur (36) yönetimindeki 42 ACN 64 plakalı kamyona arkadan çarptı.

ANNE VE BABA KAZA YERİNE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde, otomobilin sürücüsü Ali Osman Gezginç ile eşi Nazmiye Gezginç'in kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

MİNİK BEBEK TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çiftin 6 aylık bebekleri Elif Yüsra ile oğulları Mehmet Gezginç ise sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Elif Yüsra bebek de yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AİLEDEN GERİYE SADECE OĞULLARI KALDI

Mehmet Gezginç’in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü Mahmut Batur, jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK : DHA, İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR