Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak

MKE Ankaragücü-Evkur Yeni Malatyaspor maçı nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yarın saat 11.00'den itibaren, bazı yolların trafik akışında düzenleme yapılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2018 18:08 GÜNCELLEME 20.10.2018 18:08 GÜNCEL
Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, yarın saat 16.00'da, Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak MKE Ankaragücü-Evkur Yeni Malatyaspor arasındaki Spor Toto Süper Lig futbol müsabakası tedbirleri kapsamında, bazı yolların trafik akışında düzenleme olacak.

Buna göre, yarın saat 11.00'den, müsabakanın başlayacağı saate kadar Ankara-Ayaş Bulvarı (D-140) bölünmüş yolunun Ayaş istikametinden gelen trafik akımının, Jandarma kavşağından başlayarak Sincan Organize Sanayi kavşağına kadar olan bölümü, gidiş-geliş şeklinde iki yönlü sağlanacak.

Saat 17.00'den itibaren ise müsabaka sonrası dağılım tamamlanıncaya kadar Ankara-Ayaş Bulvarı (D-140) bölünmüş yolunun Ankara şehir merkezi istikametinden gelen trafik akımının, Sincan Organize Sanayi kavşağından itibaren Jandarma kavşağına kadar olan bölümü, gidiş-geliş şeklinde iki yönlü çalıştırılacak.

Açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate almaları gerektiği bildirildi.

KAYNAK : AA