Ankara’da alkollü sürücü genç kadını hayattan kopardı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen kazada, Kadir İrfan S. (29) isimli alkollü sürücü, kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen Merve Onaycı'ya (33) çarptı. Kaza sonrası ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2022 12:04 GÜNCELLEME 09.11.2022 12:04 ÜLKE'DE BUGÜN
Ankara’da alkollü sürücü genç kadını hayattan kopardı

Kaza 5 Ekim günü saat 19.00 sırlarında Etimesgut ilçesi TBMM Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kadir İrfan S. (29) idaresindeki 06 GM 621 plakalı araç, kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen Merve Onaycı’ya çarptı (33).

Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Onaycı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KURBANI OLDU

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kadın hayatını kaybederken, kazanın ardından araçta çıkan yangın ise itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.

2,92 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Kadir İrfan S.’nin yapılan testte 2,92 promil alkollü olduğu belirlendi.

GENÇ KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü, 'bilinçli taksirle ölüme neden olmak' suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi. Merve Onaycı'nın cenazesi ise Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞIP ALKOL ALMIŞ

Zanlının ifadesinde, kız arkadaşıyla tartıştığı için alkol aldığını, moralinin bozuk olduğunu ve yoldaki kadını fark etmediğini söylediği öğrenildi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR