Halk oylamasına doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, halk oylaması çalışmaları kapsamında Kemer ilçesinde esnafla buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2017 14:12 GÜNCELLEME 22.03.2017 14:12 GÜNCEL
Halk oylamasına doğru

Uslu, balıkçıları ziyaret ederek, sorunların çözümüne yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatan Uslu, mevcut sistemin eski, adeta su alan ve iki dümeni olan bir tekne olduğunu dile getirdi.

Bu tekneyle yola devam etmenin zor olduğunu dile getiren Uslu, "Bu halk oylamasında 'evet' kararıyla eski tekne yerine, tek dümeni olan yeni ve hızlı tekneyi seçeceğiz. Ülkenin daha hızlı büyümesi için istikrarı için milletimizin kazanması için Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemine ihtiyacımız var." ifadesini kullandı.

CHP'nin artık bu süreçte "Çamur at izi kalsın" mantığıyla manipülasyonlar yaptığını belirten Uslu, yeni Anayasa'da Cumhurbaşkanının belirli şartlarda meclisi seçime götürebileceğini söyledi.

Uslu, Göynük Mahallesinde kıraathanede vatandaşlarla buluşarak, bir süre sohbet etti.

KAYNAK : AA