Antalya Kepez’deki okullar deprem bölgesi için kermes yaptı

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde "Birlikte Güçlüyüz" sloganıyla Antalya'nın Kepez ilçesindeki okullar deprem bölgesi için kermes yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2023 00:20 GÜNCELLEME 28.03.2023 00:20 ÜLKE'DE BUGÜN
Antalya Kepez’deki okullar deprem bölgesi için kermes yaptı

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde "Birlikte Güçlüyüz" sloganıyla Antalya'nın Kepez ilçesindeki okullar deprem bölgesi için kermes yaptı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde "Birlikte güçlüyüz" sloganıyla başlatılan yardım kampanyaları bünyesinde Antalya Merkez Kepez ilçesindeki okullarımızın kermes yaparak elde ettiği gelirler ile alınıp AFAD ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde deprem bölgesine gönderilecek olan 85 konteynerin yapım çalışmaları devam ederken, gönderilen 30 konteyner deprem bölgemize ulaşarak AFAD’ın belirlediği, Hatay Defne, Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Göksun ilçelerinde yaşam alanlarına yerleştirildi ve 30 depremzede ailemize yuva oldu. Ayrıca mutfak, banyo, tuvalet ve 2 odadan oluşan konteynerlerdan yapımı tamamlanan konteynerlar sırayla   yola çıkıyor. Yapımı planlanan konteynerler ise önümüzdeki günlerde tamamlandıkça sevgiyle, saygıyla ve törenlerle deprem bölgesine uğurlanacak.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR