Antalya'da devrilen traktörün altında ezilen eski muhtar feci şekilde can verdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan elim olayda 87 yaşındaki Yusuf Avcı bindiği traktörün devrilmesi sonucu altında ezilerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2023 17:35 GÜNCELLEME 16.04.2023 17:36 ÜLKE'DE BUGÜN
Antalya'da devrilen traktörün altında ezilen eski muhtar feci şekilde can verdi

Edinilen bilgiye göre; şişeler köprüsü yakınlarında bulunan portakal bahçesinde ağaçların dip temizliğini yapmakta olan Yusuf Avcı’nın kullandığı traktör bir anlık dalgınlık sonucunda bahçenin kenarında bulunan şarampole yuvarlandı.

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN ESKİ MUHTAR ÖLDÜ

Ters dönen traktörün altında kalan 87 yaşındaki Yusuf Avcı olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazayı duyarak olay yerine koşan köylüleri ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Yusuf Avcı’nın cenazesi, Cumhuriyet savcısı, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi ve Adli Tabibin yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR