Eski imamı öldürüp, kaza süsü vermişlerdi: Sır perdesi aralandı!

Antalya’da kaza süsü verilmek istenen ancak cinayete kurban gittiği belirlenen imamın çalıntı tüfekle öldürüldüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 12:57 GÜNCELLEME 29.09.2024 14:04 ÜLKE'DE BUGÜN
Eski imamı öldürüp, kaza süsü vermişlerdi: Sır perdesi aralandı!

 

Olay, 21 Eylül Cumartesi günü Gündoğmuş Köprülü Mahallesi Hacı Beleni mevkiinde meydana gelmişti. Kamyonet kazasında öldü süsü verilen eski imam Mustafa Keyik’in kaza değil cinayete kurban gittiği jandarmanın titiz çalışmasıyla ortaya çıkmıştı.

Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda olayı araştırmaya başlayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, soruşturmayı Keyik’in bir süredir ilişki yaşadığı Melek S. üzerinde yoğunlaştırdı.

Cinayetin Melek S., amcası ve kuzeniyle birlikte, kuzeninin babasının evinden çaldıkları tüfekle işledikleri belirlendi.

Şüpheliler ise işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR