Ardahan'daki kara kış şelaleleri dondurdu

Ardahan'da etkisini gösteren soğuk havalar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, akarsular ve şelaleler buz tuttu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2025 11:52 GÜNCELLEME 13.01.2025 12:02 ÜLKE'DE BUGÜN
Ardahan'daki kara kış şelaleleri dondurdu

Kentte soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Gece hava sıcaklığının eksi 18 derece ölçüldüğü kentte hayat adeta durma noktasına geldi.

Halilefendi Mahallesi'ndeki çeşmelerden, Ardahan Kalesi'ndeki kayalık ve şelaleden Kura Nehri'ne akan su, soğuk hava sebebiyle buz tuttu.

KARA KIŞ GERİ DÖNDÜ 

Donan şelale mest eden görüntüsüyle vatandaşların uğrak noktası oldu.

Fotoğraf çekilen lise öğrencisi Enes Açıkyıldız, "Ardahan'da dondurucu soğuklar geri geldi. Gördüğünüz gibi yamaçtan akan kar suları buz tuttu ve bu görüntüler şelaleyi andırıyor." dedi.

HAVA SICAKLIĞI EKSİ 23 DERECE 

Gece en düşük hava sıcaklığı eksi 23 derece ile Göle ilçesinde ölçülürken, kent merkezinde ise eksi 18 derece olarak ölçüldü.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR