Ozan Kabak neden Bayern Münih'i seçmediğini açıkladı

Almanya Bundesliga takımlarından Schalke'de forma giyen Ozan Kabak kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.01.2020 12:47 GÜNCELLEME 22.01.2020 13:07 AVRUPA LİGLERİ
Ozan Kabak neden Bayern Münih'i seçmediğini açıkladı

Schalke'ye transfer olmadan önce Bayern Münih ile de görüştüğünü ifade eden Ozan Kabak, "Bayern Münih'e transfer olmak için görüştük ancak ben genç bir futbolcuyum ve gelişimim için daha fazla maç oynamak zorundayım. Yaptığım görüşmelerin ardından daha fazla oynayacak olmamdan dolayı Schalke'yi seçtim." dedi.

 

 

"Herkes bana Van Dijk'a benziyorsun diyor ancak..."

Stuttgart'ta harika deneyimler elde ettiğini ifade eden Ozan Kabak; "Bundesliga macerama Stuttgart ile başlamak benim için iyi bir tercihti, orada önemli deneyimler kazandım, önemli futbolcular ile oynadım. Herkes bana Van Dijk'a benziyorsun diyor ancak Mario Gomez, bana 'sen de Luicao'yu görüyorum' dedi." ifadelerini kullandı.

 

 

''Dünyanın en iyi defans oyuncuları 4 numarayı giyiyorlar"

Schalke'de neden 4 numaralı formayı tercih ettiği konusunda da açıklamalarda bulunan genç futbolcu, ''Dünyanın en iyi defans oyuncuları 4 numarayı giyiyorlar. Ben de bunu yaşatmak istedim. Genç takımlarda da 4 numarayı çok severdim. Oynadığım takımlarda bir şekilde 4 numarayı kullanmak istemiştim.'' sözlerini kullandı. Ozan, Galatasaray'da 43 numaralı formayı giyiyordu.

KAYNAK : Sporx