Ünlü İtalyan gazeteci duyurdu! Merih Demiral...

Juventus forması giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın talipleri artıyor. Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio gelen son teklifi duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2021 12:37 GÜNCELLEME 14.06.2021 15:33 AVRUPA LİGLERİ
Ünlü İtalyan gazeteci duyurdu! Merih Demiral...

         
Haber 7 Spor Servisi

​Transfer döneminin gözde isimlerinden Merih Demiral birçok Avrupa takımının radarına girdi. İngiltere Premier Lig’den Everton ve Tottenham’ın talip olduğu genç stopere İtalya’dan da teklif var. 

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre Serie A ekiplerinden Atalanta, Merih Demiral’ı transfer etmek için girişimlere başladı.

Merih Demiral ayrılığa sıcak!

Fazla forma şansı bulamayan Merih Demiral istikrarlı oynayabileceği bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor. Ancak Bonucci ve Chiellini’nin ilerleyen yaşı nedeniyle Juventus'un Merih'i satmak istemediği belirtildi.

Tek sorun yüksek maaşı

Milli oyuncuyu transfer etmek isteyen Atalanta Kulübü’nde ise en büyük sorun Merih’in yüksek yıllık ücreti. Atalanta maaş konusunda bir sonuca varabilirse transfer görüşmelerini hızlandıracak.  

23 yaşındaki milli yıldız Merih Demiral, 2020-2021 sezonunda Juventus formasıyla, Serie A, İtalya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde toplam 24 maça çıktı. Forma giydiği maçlarda 1 asist yapan milli oyuncu toplamda 1.661 dakika sahada kaldı.