Ozan Tufan Hull City'nin şansını son maça bıraktı

Championship'te Hull City, Ipswich Town'ı ağırladı. Ozan Tufan'ın gol attığı maçta Hull City 3 kez geri düşmesine rağmen maçtan 3-3 eşitlikle ayrıldı ve play-off umutlarını son maça taşıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 00:56 GÜNCELLEME 28.04.2024 00:56 AVRUPA LİGLERİ
Ozan Tufan Hull City'nin şansını son maça bıraktı

Championship'te Play-Off adaylarından Hull City, sahasında Ipswich Town ile karşı karşıya geldi. West Bromwich Albion'ın mağlubiyeti sonrası umutları artan Hull City, müsabakadan 3-3 eşitlikle ayrıldı ve play-off şansını son haftaya bıraktı.

Ozan Tufan'ın gol attığı maçta 3 kez yenik duruma düşen Hull City, beraberlik golünü 87'de buldu.

Konuk ekip 19'da Hirst'ün golüyle öne geçti. Hull City bu gole 40'ta Ozan Tufan'la cevap verdi. Ipswich Town 45+2'de Giraud-Hutchinson'ın golüyle bir kez daha öne geçti ve ilk yarı 1-2 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Hull City 56'da Delap ile tekrar eşitliği yakaladı: 2-2. 67. dakikada Giraud-Hutchinson, Ipswich Town'ı üçüncü kez öne geçirdi: 2-3.

Hull City 87'de Ohio ile bulduğu golle skoru üçüncü kez eşitledi ve kalan dakikalarda başka gol olmayında müsabaka 3-3 sona erdi.

Bu sonuçla puanını 70'e çıkaran Hull City, play-off şansını son maça taşıdı. Hull City ile bir üst basamağındaki West Bromwich Albion arasında 2 puanlık fark bulunuyor.

Hull City ligin son haftasında Plymouth deplasmanına çıkacak. West Bromwich Albion ise sahasında Preston ile karşılaşacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR