Yunan basını duyurdu! Fatih Terim kovuluyor

Yunanistan Süper Ligi'nde son haftalarda kritik puanlar kaybeden ve 71 puanla lider AEK'nin 4 puan gerisinde 3. sırada yer alan Panathinaikos'ta Fatih Terim'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 11:34 GÜNCELLEME 30.04.2024 14:07 AVRUPA LİGLERİ
Yunan basını duyurdu! Fatih Terim kovuluyor

Panathinaikos'ta Fatih Terim ile ayrılık kararı alındığı iddia edildi.

Yunanistan basınına yansıyan son haberlerde Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un Fatih Terim'le ilgili kararını değiştirdiği ve deneyimli teknik adamla sezon sonunda yolların ayrılacağı bildirildi.

Sport24'ün ortaya attığı iddiaya göre Fatih Terim ile Panathinaikos'un yolları ayrılıyor.



ARİS YENİLGİSİ BAŞKANIN FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ


Haberde Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un AEK yenilgisinden sonra dahi Fatih Terim'le yola devam etme düşüncesinde olduğu hatta ikilinin gelecek sezonun planlaması için bir araya geldiği aktarıldı. Fakat daha sonra  gelen ve hiç beklenmeyen Aris yenilgisi başkanın fikrini değiştirmesine sebep oldu.

Kulüpte bazı isimlerin 15 Mayıs'taki PAOK maçı öncesi Fatih Terim'in gönderilmesini talep ettiği ancak bunun pek mümkün görünmediği aktarıldı

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR