Büyük umutlarla gitmişti! Real Betis'te Bakambu şoku

Sezonun ilk yarısını Galatasaray'da geçiren ve devre arası transfer döneminde büyük ümitler ile Real Betis'e giden Cedric Bakambu sakatlık yaşadı. Bakambu'nun 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 16:18 GÜNCELLEME 30.04.2024 16:20 AVRUPA LİGLERİ
Büyük umutlarla gitmişti! Real Betis'te Bakambu şoku

Galatasaray'ın 5 milyon euro karşılığında Real Betis'e sattığı Cedric Bakambu, İspanya'da talihsiz bir sakatlık yaşadı.

LaLiga'nın 33. hafta maçında Real Betis'in Sevilla'yı konuk ettiği maça ilk 11'de başlayan Cedric Bakambu, sakatlığı sebebiyle 50. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

BETİS AÇIKLAMA YAPTI

Bakambu'nun sakatlığına dair açıklama yapan Real Betis, "Cedric Bakambu'nun sağ ön rektus kasının tendonunun proksimal seviyesinde bir sakatlık yaşadığı tespit edilmiştir. Dinlenme ve konservatif tedavinin ilk aşamasından sonra kesin tedavi kararını vermek için yeni bir değerlendirme yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

 

3-4 AY FORMA GİYMESİ BEKLENMİYOR


Diğer yandan deneyimli forvetin ne kadar sahalardan uzak kalacağı da netleşmeye başladı. Gelen ilk bulgular ışığında Bakambu'nun 3-4 ay takımını yalnız bırakacağı ileri sürüldü.

Real Betis ile LaLiga'da 4, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 1 maça çıkan Cedric Bakambu 239 dakika sahada kaldı ve 1 gollük skor katkısı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR