Lucescu'ya 5 yıllık sözleşme teklif edildi!

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray'ı da çalıştıran ve geçtiğimiz aylarda adı siyah beyazlı takımla da anılan teknik direktör Mircea Lucescu'ya sürpriz bir teklif geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 23:03 GÜNCELLEME 05.05.2024 23:03 AVRUPA LİGLERİ
Lucescu'ya 5 yıllık sözleşme teklif edildi!

Adı zaman zaman Beşiktaş'la da anılan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, ülkesinden sürpriz bir transfer teklifi aldı.

Lucescu'ya daha önce iki dönem teknik direktörlük yaptığı Rapid Bükreş'ten genel menajerlik önerisi geldi.

Rapid'in çoğunluk hissesini elinde bulunduran Dan Şucu, Rumen haber sitesi Fanatik'e yaptığı yaptığı açıklamada bu dönemdeki önceliklerinin tecrübeli futbol adamını tam yetkiyle takımın başına getirmek olduğunu söyledi.

Şucu açıklamasında "Benim ve Rapid'in bu günlerde önceliği Mircea Lucescu. Sadece onun üzerinde çalışıyoruz! Diğer her şey bekleyebilir. Aynı şekilde bu konuda lehte veya aleyhte olan diğer görüşler de bekleyebilir. Profesyonel futbol modeline uygun bir teknik direktör olan Mircea Lucescu'yu istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Lucescu'nun Rapid'e gelişi konusunda iyimser olan Dan Şucu, "Kabul ederse tüm teknik ve sportif kısım kendisine ait olacak. İyimserim. Gelecek hafta bir cevap alabiliriz." dedi.

Bu arada haber detayında 78 yaşındaki teknik adamın bu teklifi kabul etmesi halinde 5 yıllık bir sözleşme imzalayacağı belirtildi.

KAYNAK : NTV Spor
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR