Nenad Bjelica yine kovuldu

Sezona Trabzonspor'da başlayan teknik direktör Nenad Bjelica, bordo mavili takımın ardından transfer olduğu Union Berlin'de tutunamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 17:47 GÜNCELLEME 07.05.2024 00:10 AVRUPA LİGLERİ
Nenad Bjelica yine kovuldu

Bundesliga'da kümede kalma mücadelesi veren Union Berlin'de, teknik direktör Nenaj Bjelica ve teknik ekibinin görevine son verildi.

Alman ekibinde sezonun bitimine iki hafta kala Bjelica'dan boşalan koltuğa U19 takımının çalıştırıcısı Marco Grote oturacak.

Geçici olarak Union Berlin'in teknik direktörlüğüne getirilen Grote, kendisinin ve ekibinin karşılaşacağı zorlukların farkında olduklarını belirterek "Görevi sabırsızlıkla bekliyorum ve küme düşmeyi önleyeceğimize inanıyorum. Takımımızı iyi tanıyorum ve güçlerimizi birleştirirsek başarılı olacağımızı biliyorum" diye konuştu.

22 MAÇTA 6 GALİBİYET

Sezona Trabzonspor'da başlayan Nenad Bjelica, geçtiğimiz ekim ayında bordo mavili takımdan ayrıldıktan 1.5 sonra Union Berlin'in başına geçmişti. Alman takımında 22 maça çıkan Bjelica 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR