İngilizler duyurdu! Acun Ilıcalı'nın Hull City'sinde ayrılık

Championship'te play-off hedefini tutturamayan Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de fatura teknik direktör Liam Rosenior'a kesildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 18:02 GÜNCELLEME 07.05.2024 18:02 AVRUPA LİGLERİ
İngilizler duyurdu! Acun Ilıcalı'nın Hull City'sinde ayrılık

İngiltere Championship'te sezonun son haftasında Plymouth'a 1- 0 yenilerek ligi 7. sırada tamamlayan ve play-off'un dışında kalan Hull City'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Premier Lig'e yükselmek için play-off hedefini tutturamayan İngiliz takımında sürpriz bir ayrılık yaşandı.


LİAM ROSENİOR GÖREVDEN ALINDI 

Hull City'den yapılan açıklamada takımın teknik direktörü Liam Rosenior, görevinden alındı.

Ayrılık kararı hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Bu harika kulübün başkanı olarak vermek zorunda kaldığım en zor karar bu oldu." dedi.



"TARAFTARIMIZA KARŞI AÇIK VE ŞEFFAF OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"


İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları:

"Liam'ın gelişinden bu yana açık bir çalışma ilişkisine sahip olduk ve görev süresi boyunca şüphesiz ilerleme kaydedildi. Kendisi her zaman bu ailenin bir parçası olacak ve tüm çalışmaları için kendisine teşekkür ediyorum. Ancak geleceğe yönelik vizyonlarımızın örtüşmediği ortaya çıktı ve artık bir değişiklik yapma zamanının geldiğini hissettim. Felsefemiz açık, bu kulübü ileriye götürmeye devam edeceğiz ve bunu yaparken taraftarımıza karşı açık ve şeffaf olmaya devam edeceğim. Bu kulübün neleri başarabileceğini biliyorum ve bunun peşinden gitmekten vazgeçmeyeceğiz. Son iki yılda kadromuzu geliştirmek için çok çalıştık. Şu anda elimizde çok yetenekli oyuncular var ve bu kulübe, taraftarlarımıza hak ettikleri başarıyı kazandırmak için yatırım yapmaya ve oyuncu kadromuzu geliştirmeye devam edeceğiz."

Championship'te sezonun menajeri ödülüne aday gösterilen isimler arasında yer alan 39 yaşındaki teknik direktör, Kasım 2022'den bu yana Hull City'de görev başında bulunuyordu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR