Cardiff City'den, Erol Bulut için resmi açıklama geldi!

İngiltere Championship takımı Cardiff City, Erol Bulut’un sözleşmesini 2 yıl uzattı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2024 14:16 GÜNCELLEME 04.06.2024 16:33 AVRUPA LİGLERİ
Cardiff City'den, Erol Bulut için resmi açıklama geldi!

Geçtiğimiz sezonun başında sürpriz bir karar ile Cardiff City'nin başına geçen ve etkili bir performans sergileyen Erol Bulut yeni sözleşmeyi imzaladı.

Cardiff City resmi sitesinden yaptığı açıklamada Erol Bulut'un sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı.

Resmi siteden yapılan açıklamada sözleşmenin iki yıllık olduğu söylendi.

"BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM"

Takım sahibi Vincent Tan ise şu açıklamayı yaptı:

"Geçtiğimiz sezon Erol'un yönetiminde bariz olan şey, ilerleme kaydettiğimiz ve gelişme gösterdiğimizdi. Üzerine inşa edeceği bazı güçlü temelleri attığına inanıyorum. Yeni sezonda Erol'a, ekibine ve ekibine başarılar diliyorum."

49 yaşındaki teknik direktör Erol Bulut'ta sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Burada, Galler'in başkentinde sizlerle birlikte geçireceğim süreyi uzatmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Kulübümüzü geleceğe yönlendirmek için bana güvendiği için Tan Sri Vincent'a teşekkür etmek istiyorum; Bunu yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve bana bu harika fırsatın sunulmasını takdir ediyorum."

Cardiff City'nin başında 50 resmi maça çıkan Erol Bulut bu karşılaşmalarda 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 24 mağlubiyet alırken maç başına 1.36 puan ortalaması tutturdu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR