Kvaratskhelia takımdan ayrılmak istedi! Napoli'den cevap gecikmedi

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Khvicha Kvaratskhelia'ya flaş bir yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 15:59 GÜNCELLEME 17.06.2024 16:17 AVRUPA LİGLERİ
Kvaratskhelia takımdan ayrılmak istedi! Napoli'den cevap gecikmedi

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Khvicha Kvaratskhelia'ya flaş bir yanıt verdi. 

"Kvaratskhelia satılık değil"

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kvaratskhelia'nın menajeri Mamuka Jugeli ve babası Badri'nin açıklamalarına istinaden 3 yıl daha sözleşmeleri olduğunu tekrarlıyoruz. Kvaratskhelia satılık değil. Napoli'yle sözleşme imzalayan bir oyuncunun geleceğine menajerleri ya da babası karar veremez." ifadelerine yer verildi. 

Bu gelişmeden sonra ise Kvaratskhelia cephesinin nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu.

2022/23 sezonunun başında Dinamo Batumi'den Napoli'ye transfer olan Gürcü futbolcu, İtalyan ekibinin forması ile toplamda çıktığı 88 karşılaşmada 25 gol ve 26 asistlik performans sergiledi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR