Fenerbahçe, Juventus'a resmi teklif yapacak!

Fenerbahçe, Weston Mckennie için girişimlere başladı. Jose Mourinho'nun listesinde yer alan Amerikalı orta saha için Juventus'a resmi teklif götürelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2024 21:25 GÜNCELLEME 02.07.2024 21:28 AVRUPA LİGLERİ
Fenerbahçe, Juventus'a resmi teklif yapacak!

Fenerbahçe'de Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertliler bir süredir listesinde bulunan ve Thiago Motta'nın kadroda düşünmediği Weston Mckennie için düğmeye bastı.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ TOTTENHAM

Fenerbahçe Weston Mckennie için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki orta saha için Juventus'a resmi teklif yapacak. Masada ayrıca Tottenham'ın 18 milyon euroyu bulan bir teklifi de var.

Weston Mckkenie geçen sezon Juventus formasını 38 maçta giydi. ABD'li futbolcu bu karşılaşmalarda 10 asistlik performans sergiledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR