Benfica ve G.Saray formaları giymişti: Kerem için büyük övgü

Benfica ve Galatasaray'ın eski golcülerinden Haris Seferovic, Kerem Aktürkoğlu'nun Portekiz'e transferini yorumladı. İsviçreli golcü, önemli başarılar yakaladığı Benfica'nın isabetli bir hamle yaptığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 00:42 GÜNCELLEME 12.09.2024 00:42 AVRUPA LİGLERİ
Benfica ve G.Saray formaları giymişti: Kerem için büyük övgü

2022-2023 sezonunun ilk yarısında Galatasaray forması giyen Haris Seferovic, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi hakkında konuştu.

O Jogo'ya değerlendirmeler yapan tecrübeli golcü, eski takım arkadaşı için övgü dolu ifadeler kullandı

Kerem'in tekniğinin çok iyi ve çok çalışkan bir futbolcu olduğunu söyleyen Seferovic, "Galatasaray'da ve Benfica'da oynamak için böyle yetenekli olmanız gerekiyor. O iyi bir insan ve orada çok beğendiğim gençlerden birisiydi. Zihinsel olarak çok güçlü. Galatasaray'da oynamak için böyle olmak zorundasınız, tıpkı Benfica'da olmak zorunda olduğunuz gibi. O iyi bir insan ve iyi bir oyuncu.” dedi.



"KEREM ÇOK İYİ BİR BİTİRİCİ"


Kerem Aktürkoğlu'nun oyun özellikleri hakkında da görüş belirten Seferovic, “Kerem, her zaman hücuma dahil oluyor ve rakip savunmada hatlar arasında birçok dengesizlik oluşturabiliyor. Çok iyi bir bitirici, teknik olarak iyi ve hücumda önemli bir oyuncu. Genç ve yetenekli. Benfica için solda gittikçe gelişebilir.” yorumunu yaptı.

Galatasaray'da 4 sezon forma giyen Kerem Aktürkoğlu 179 maçta 46 gol atarken, 42 asist yaptı.

Galatasaray'da yarım sezon geçiren Seferovic, 13 maçta 2 golle katkı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR