İngiltere'de Erol Bulut'un koltuğu sallanıyor

İngiltere Championship'te Cardiff City takımını çalıştıran Erol Bulut, alınan başarısız sonuçların ardından takımdan ayrılma noktasına geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 11:22 GÜNCELLEME 16.09.2024 11:22 AVRUPA LİGLERİ
İngiltere'de Erol Bulut'un koltuğu sallanıyor

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Erol Bulut, İngiliz ekibinin başına geçmişti. Cardiff City ile bu sezon çıktığı ilk 5 karşılaşmada 4 yenilgi, 1 beraberlik alabilen Bulut, sadece 1 puanla yetindi. Son sırada bulunan Cardiff City için oldukça kötü günler yaşanıyor.

GÖREVİNE SON VERMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Teknik direktör Erol bulut'un durumu da tartışılmaya başlandı. Alex Crook'un aktardığı bilgilere göre Cardiff City, ilk 5 haftada 1 puan alan teknik direktör Erol Bulut'un görevine son vermeyi düşünüyor. Cardiff, 6. haftada Leeds United'ı konuk edecek. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR