Kerem için flaş öngörü: Real Madrid'e gidebilir

Kerem Aktürkoğlu'nun Hisareynspor'dan antrenörü Muammer Akçay milli futbolcunun gelişimi ve kariyeri ile ilgili konuştu. Akçay, yıldız ismin Benfica'dan sonra Real Madrid, Barcelona gibi takımlara gidebileceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 16:11 GÜNCELLEME 27.09.2024 16:19 AVRUPA LİGLERİ
Kerem için flaş öngörü: Real Madrid'e gidebilir

Eylül ayı başında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, altyapısından yetiştiği Hisareynspor'a büyük gurur yaşatıyor.

Hisareynspor Antrenörü Muammer Akçay, eski öğrencisi Kerem Aktürkoğlu'na dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Muammer Akçay, 19 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası döneminde Kerem Aktürkoğlu için "Gün gelecek Türkiye bu çocuğu konuşacak' demiştim" ifadelerini kullandı.



"KEREM AHDE VEFASI OLAN BİR ÖĞRENCİMİZ"


Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın da Kerem Aktürkoğlu'nu istediğini aktaran Akçay şu ifadeleri kullandı:

"Biz de 'Seni Fatih Terim oynatır.' dedik. O da tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Şimdi bir marka oldu. Bize de gurur veriyor. Boş zamanı olduğunda sağ olsun bizi de ziyaret ediyor, ahde vefası olan bir öğrencimiz."

Muammer Akçay, milli futbolcunun Benfica'dan Real Madrid, Barcelona ve Liverpool gibi takımlara gidebileceğini söyledi ve sözlerini şöyle noktaladı:

"Kerem özel bir oyuncu, kafası rahat olduğunda özelliklerini daha iyi kullanıyor. Real Madrid olur, Barcelona olur, İngiltere'den Liverpool olur. Benfica'dan bu takımlara gidebilir. Benfica da iyi futbolcuları bulup Avrupa'nın iyi liglerine satan bir kulüp. Benfica taraftarı da Kerem'i ayakta alkışlıyor, bu da bir gurur."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR