Gemileri yaktı! Arda Güler'den Ancelotti'ye rest

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, oynama süresi konusunda yaşadığı memnuniyetsizliği teknik direktör Carlo Ancelotti'ye iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 18:49 GÜNCELLEME 01.10.2024 19:07 AVRUPA LİGLERİ
Gemileri yaktı! Arda Güler'den Ancelotti'ye rest

Geçen sezon Real Madrid'e imza atan Arda Güler için şu sıralar işler pek yolunda gitmiyor.

Arda Güler, Ancelotti'yle görüşme yaptı

Madrid derbisinde son dakika golüyle 3 puanı kaçıran Real Madrid'de maçta süre alamayan Arda Güler'in maçın ardından Carlo Ancelotti ile bir görüşme yaparak sert çıkıştığı iddia edildi.

"Eğer oynamayacaksam gideyim"

Maçın ardından İspanya basınından Arda Güler'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Defensa Central'in Real Madrid portalı olan Real Madrid Exclusivo'da yer alan habere göre Atletico Madrid deplasmanında süre alamadığı için çok mutsuz olan milli futbolcu maçın ardından İtalyan teknik adama gidip 'Eğer oynamayacaksam gideyim' dedi.

Devre arasında ayrılık ihtimalini değerlendirebilir

Haberde Arda'nın Mbappe'nin de yokluğunda süre alacak kapasitede olduğunu düşündüğü ve ilerleyen dönemde de beklediği şansları bulamaması halinde devre arası transfer döneminde ayrılık ihtimalini değerlendirebileceği ifade edildi.

Henüz skor katkısı yapamadı

19 yaşındaki milli futbolcumuz bu sezon Real Madrid formasıyla 8 maçta toplam 257 dakika süre aldı. Arda'nın gol ya da asisti bulunmuyor.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR