Kerem ve Orkun'dan sonra Benfica'ya bir Türk daha!

Portekiz devi Benfica, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu İsmail Yüksek'i devre arası transfer döneminde kadrosuna katmayı hedefliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2024 23:47 GÜNCELLEME 07.10.2024 23:47 AVRUPA LİGLERİ
Kerem ve Orkun'dan sonra Benfica'ya bir Türk daha!

Transfer döneminin sonunda Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nu transfer eden Benfica, şimdi de Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'i transfer etmek için harekete geçiyor.

Portekiz basınından Correiro da Manha'da yer alan habere göre, Benfica'nın ocak ayındaki ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı planladığı ve hedefinin Fenerbahçe'den İsmail Yüksek olduğu ifade edildi.



TEKLİF 10 MİLYON EUROYA ÇIKABİLİR

Benfica'nın orta sahasında Florentino Luis'in özelliklerinde bir başka isim olmadığı, Portekiz ekibinde yönetimin teknik direktör Bruno Lage'nin transfer isteğini karşılamak istediği ve orta saha takviyesi konusunda 10 milyon euroya kadar çıkabileceği vurgulandı.

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösterilen İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ederken sarı-lacivertli takımın teklif gelmesi durumunda İsmail için daha yüksek bir bonservis talep etmesi bekleniyor.

Fenerbahçe forması altında 91 maçta sahaya çıkan İsmail Yüksek, 2 gol attı ve 7 asist yaptı. Benfica, Fenerbahçe'nin yıldız orta sahası İsmail Yüksek'i ocak transfer döneminde kadrosuna katmayı hedefliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR