Fransa'da Ndombele için milli takım çağrısı

Tanguy Ndombele, Fransa'daki çıkışını sürdürüyor. Fransız basını yıldız futbolcunun milli takıma alınması gerektiğini savundu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 12:38 GÜNCELLEME 08.10.2024 12:39 AVRUPA LİGLERİ
Fransa'da Ndombele için milli takım çağrısı

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak geçiren; düşük formu ve kilolarıyla gündemden düşmeyen Tanguy Ndombele, Fransa Ligi'ne damga vurmaya devam ediyor.

Fransa Ligue 1'de Nice sahasında PSG'yi ağırladı. Nice karşılaşmanın ilk yarısını Abdi'nin golüyle 1-0 önde tamamladı. Mücadelenin 2. yarısında Nuno Mendes, PSG adına eşitlik golünü kaydetti ve maç 1-1 berabere bitti.

NDOMBELE SAHANIN EN İYİLERİNDEN OLDU

Nice'e transferinin ardından performans grafiği yükselen Ndombele, takımı adına yine sahanın en iyilerinden olmayı başardı.

Mdombele'nin performansı Fransız basının gündeminde yer aldı. DAZN, Fransa'da maç sonu yorumlarında çarpıcı sözler kullanıldı.

"FRANSA MİLLİ TAKIMI'NDA OLMALI"

Nice - PSG maç sonunu yorumlayan Walid Acherchour, Ndombele'nin muhteşem performasının ardından şu ifadeleri kullandı:

"Ndombele bu gece Zaire-Emery'ye bir ders veriyor. Kızgınım çünkü bu 27 yaşındaki bu oyuncu Fransa milli takımında olmalı."

"NDOMBELE'NİN KISKANACAK HİÇBİR ŞEYİ YOK!"

"Bugün Zaire-Emery'ye baktığınızda, Fransız milli takımındaki bazı oyuncuları baktığınızda... Yetenek ve kalite olarak Tanguy Ndombele'nin bu adamları kıskanacak hiçbir şeyi yok."

"Sadece ona baktığımda kendi kendime 'Sen buraya ait değilsin' diyorum" ifadelerini kullandı.