Galatasaray'ı elemişti! Young Boys'ta Rahmen kararı

Young Boys'ta teknik direktör Patrick Rahmen ile yollar ayrıldı. İsviçre temsilcisi, Rahmen'in yerine göreve geçici olarak Joel Magnin'in getirildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 20:36 GÜNCELLEME 08.10.2024 20:36 AVRUPA LİGLERİ
Galatasaray'ı elemişti! Young Boys'ta Rahmen kararı

Bu sezon Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi play-off turunda eleyen ancak art arda aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Young Boys'ta Teknik Direktör Patrick Rahmen'in görevine son verildi.

İsviçre temsilcisi, Rahmen ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Yapılan açıklamada teknik direktörlük görevine geçici olarak Joel Magnin'in getirildiği bildirildi. Magnin, Young Boys'un U21 takımını çalıştırıyordu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KÖTÜ BAŞLADILAR

Young Boys, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray'ı iki maçta da mağlup etse de lig aşamasında ilk maçında sahasında Aston Villa'ya 3-0, ikinci maçta deplasmanda Barcelona'ya 5-0 mağlup olmuştu.

İsviçre ligine de son derece kötü bir giriş yapan Young Boys, 9 hafta sonunda 6 puanla son sırada yer alıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR