Orkun Kökçü için Liverpool devrede!

İngiliz basınında yer alan habere göre, Premier Lig ekiplerinden Liverpool milli futbolcu Orkun Kökçü'yü kadrosuna katmak istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 14:15 GÜNCELLEME 13.10.2024 14:22 AVRUPA LİGLERİ
Orkun Kökçü için Liverpool devrede!

Portekiz ekiplerinden Benfica'da forma giyen milli futbolcu Orkun Kökçü ile ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

GiveMeSport'ta yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, kadrosunu güçlendirmek için 23 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Orkun ile Feyenoord döneminde birlikte çalışan ve 2022-2023 sezonunda şampiyonluk yaşayan Liverpool teknik direktörü Arne Slot'un bu transferi özel olarak istediği belirtiliyor.

Haberin devamında yüksek bonservis talep eden Benfica'nın teklifi kabul etmeyeceği yazıyor.

Orkun Kökçü'nün Benfica ile Haziran 2028'e kadar süren ve 150 milyon euroluk büyük bir serbest kalma maddesi içeren bir sözleşmesi bulunuyor.



80 MİLYON EURO...

Haberde son olarak Liverpool'un bu kadar fazla ödeme yapması beklenmese de Benfica'nın 80 milyon euro talep edeceğinin tahmin edildiği belirtiliyor.

Güncel piyasa değeri 28 milyon euro olan Orkun Kökçü, bu sezon Benfica formasıyla çıktğı 9 maçta 4 gol 3 asistlik performans gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR