Avrupa Süper Ligi'nin başlangıç tarihini duyurdular

Avrupa Süper Ligi CEO'su Bernd Reichart, Eylül 2025'te turnuvanın başlayacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 18:49 GÜNCELLEME 14.10.2024 18:51 AVRUPA LİGLERİ
Avrupa Süper Ligi'nin başlangıç tarihini duyurdular

FIFA'nın karşı çıktığı Avrupa Süper Ligi projesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid ve Barcelona başta olmak üzere İspanyol kulüplerin yoğun çalışmalar yaptığı Avrupa Süper Ligi gelecek sezon başlayacak.

GELECEK SEZON BAŞLAYACAK

Alman Kicker gazetesine konuşan Avrupa Süper Ligi CEO'su Bernd Reichart, Eylül 2025'te başlayacağını duyurdu.

Bern Reichart, insanların daha fazla deneyim kazanabilmesi için yeni teknolojilerin peşinde olduklarını söyledi. Reichart projenin başlayacağı tarih olarak önümüzdeki sezon yani Eylül 2025'i işaret etti.

"MAÇLAR DAHA ÇEKİCİ HALE GELECEK"

"Yeni teknolojiler ve iş modelleri üzerinde çalışıyoruz çünkü insanlar ekranlarda daha ulaşılabilir ve karşılanabilir deneyimler kazanmalı."

Bayern Münih'in Dinamo Zagreb'i 9-2 yendiği, Borussia Dortmund'un Celtic'i 7-1 yendiği maçları hatırlatan Alman direktör, "Bizim düşüncemize göre takımlar eşit şartlarda ve güçlerde oynadığı zaman maçlar daha çekici hale gelecektir. Bu yüzden normal bir lig yerine iki ayaklı play-off maçları planlıyoruz." dedi.

KAYNAK : NTV Spor
Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR