Futbolu bırakan Raphael Varane'a sürpriz görev

31 yaşında futbol kariyerini sonlandıran Raphael Varane, İtalyan takımı Como'da yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Raphael Varane'ın genç sporcuların gelişimine destek vereceği duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 18:51 GÜNCELLEME 19.10.2024 19:05 AVRUPA LİGLERİ
Futbolu bırakan Raphael Varane'a sürpriz görev

Futbolculuk kariyerini 31 yaşında noktalayan Fransız stoper Raphael Varane, İtalya'nın Como kulübünde yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

Yaşadığı sakatlıkların ardından yakın zamanda emekliye ayrılan Varane'ın, kulübün gençlik geliştirme çabalarını desteklemek için Como 1907 Gelişim Başkanı Osian Roberts ve Eğitim Programı Başkanı Juliette Bolon ile işbirliği yapacağı açıklandı.

Fransız Futbol adamının yeni göreviyle ilgili olarak Serie A kulübünden yapılan duyuruda "Katılımı yalnızca oyunculara değil, aynı zamanda eğitim girişimleri aracılığıyla daha geniş topluluğa da fayda sağlayacaktır. Varane akademik, liderlik ve mesleki eğitimi gençlik programlarına entegre ederek genç sporcuların futboldan sonraki hayata hazırlanmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır." ifadelerine yer verildi.



1 AY ÖNCE FUTBOLU BIRAKMIŞTI

Raphael Varane, uzun yıllar Real Madrid ve Manchester United'da forma giydikten sonra geçtiğimiz temmuz ayında Como'ya transfer olmuştu.

İtalyan takımında 1 maçta forma giyebilen Varane, yaklaşık 1 ay önce futbolculuk kariyerini noktaladığını açıklamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR