İspanya'da Arda Güler gündemi! Ancelotti tepki çekiyor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e Celta Vigo maçında hiç süre vermemesi gündemdeki yerini koruyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 16:06 GÜNCELLEME 22.10.2024 16:39 AVRUPA LİGLERİ
İspanya'da Arda Güler gündemi! Ancelotti tepki çekiyor

Real Madrid'in deplasmanda Celta Vigo'yu 2-1 mağlup ettiği mücadelede Arda Güler'in hiç süre almaması İspanya'da gündemdeki yerini koruyor.

İspanyol basını, Ancelotti'nin karşılaşmada sakatlıktan yeni dönen Ceballos'u oyuna alarak Arda Güler'e bu hamlesiyle bir darbe daha vurduğunu belirtti.



ARDA GÜLER'İ TERCİH ETMEMESİ GÜVENSİZLİK


Basında ayrıca Ancelotti'nin tercihlerinin bu anlamda tepki çektiği sakatlıktan yeni dönen bir futbolcunun yerine bile Arda Güler'i tercih etmemesi güvensizlik olarak değerlendirildi.

Haberin detayında Arda Güler'in gol ya da asist katkısı sağlayamaması ve defansif eksikliğinin şans bulamamasında etkili olduğu iddia edilirken milli futbolcu için "Asla gelmeyecek bir fırsatı sabırla beklemeye devam edecek" yorumu yapıldı.

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 10 maçta forma giydi. Toplam 291 dakika sahada kalan 19 yaşındaki futbolcu, gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR