Hocasından Orkun Kökçü'ye övgü dolu sözler

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Benfica sahasında Feyenoord ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Portekiz ekibinin teknik direktörü Bruno Lage basın toplantısında milli oyuncumuz Orkun Kökçü için övgü dolu sözler sarf etti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 21:35 GÜNCELLEME 22.10.2024 21:35 AVRUPA LİGLERİ
Hocasından Orkun Kökçü'ye övgü dolu sözler

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Portekiz ekibi Benfica ile Hollanda temsilcisi Feyenoord kozlarını paylaşacak.

Mücadele öncesi ev sahibi ekibin Portekizli teknik direktörü Bruno Lage, milli futbolcu Orkun Kökçü'nün performansına da değindi.

"ONDAN ÇOK MEMNUNUZ"

Lage, "Ondan çok memnunuz, bu yüzden onu aldık. Onun yeteneğinde bir oyuncuya sahip olduğun için mutluyum" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon Feyenoord'dan 25 milyon Euro'ya transfer olan 23 yaşındaki orta saha, bu yıl 9 maçta 4 gol - 3 asistlik performans gösterdi.

GOLLERİN İKİSİ DEVLER LİGİ'NDE

Genç yıldız attığı 2 golü Şampiyonlar Ligi'nde kaydetti. Kızılyıldız ve Atletico Madrid ağlarını 1'er kez sarsan Orkun Kökçü, Benfica'nın en çok şut atan oyuncusu (maç başına 2.7) konumunda yer alıyor.

Portekiz Ligi'nde 90 dakikada en çok pas yapan 2. oyuncu (1.1) olan milli yıldız, aynı zamanda en çok ileri pas yapan 3. orta saha oyuncusu (6.3) oldu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR