Galatasaray ile anılıyordu! Zenit'ten Jhon Duran açıklaması

Zenit, kiralık olarak formasını giyen Jhon Duran ile ilgili bir açıklama yaptı. Rus ekibi, Kolombiyalı golcünün izin alarak takımdan ayrıldığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2026 12:40 GÜNCELLEME 14.05.2026 12:40 AVRUPA LİGLERİ
Galatasaray ile anılıyordu! Zenit'ten Jhon Duran açıklaması

Bonservisi Al Nassr'da bulunan ve ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Zenit'e kiralanan Jhon Duran'dan Rusya'da sezonun son haftası öncesinde flaş bir hamle geldi. Zenit'ten yapılan açıklamada, Kolombiyalı forvetin, kişisel nedenlerden dolayı kulüpten izinli olarak ayrıldığı ve dönüş tarihinin daha sonra duyurulacağı belirtildi.

Rus kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Kolombiyalı forvet ile Zenit yönetimi, oyuncunun kişisel durumları nedeniyle izinli ayrılması konusunda anlaşmaya varmıştır. Geri dönüş tarihinin detayları önümüzdeki günlerde duyurulacaktır."

ADI GALATASARAY İLE ANILIYORDU

Jhon Duran'ın adı bir süredir Galatasaray ile anılıyordu. Hatta bazı kaynaklar, genç oyuncunun İstanbul'a geldiğini öne sürmüştü.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR