Jhon Duran ve Rafa Silva attı! Benfica tarihi farkla kazandı
Portekiz Ligi'nde Benfica, Casa Pia'yı 7-0 mağlup etti. Kırmızılılarda daha önce ülkemizde forma giyen Jhon Duran ve Rafa Silva da 1'er gol kaydetti.
ABONE OLJose Mourinho'nun ardından teknik direktörlük görevine Marco Silva'yı getiren ve sezona evindeki Academico de Viseu beraberliğiyle başlayan Benfica, Casa Pia deplasmanında farka gitti. Benfica, rakibini tam 7 golle yıktı.
BENFICA'DAN TARİHİ SKOR
Benfica, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçı 7-0 kazanırken galibiyeti getiren golleri Gianluca Prestianni, Rafa Silva, Vangelis Pavlidis (3), Lawrence Ofori (kendi kalesine) ve Jhon Duran kaydetti.
Marco Silva'nın ekibi, bu sonuçla ligdeki ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.
İkinci yarıda ilk golü 47'de atan Benfica, sonrasında 14 dakika içinde ağları dört kez daha havalandırmayı başarıp tarihi bir skora imza attı.
RAFA SILVA SEZONA MUHTEMEŞEM BAŞLADI
Beşiktaş'ın eski oyuncularından Rafa Silva, Benfica'ya geri döndükten sonra bu sezona harika bir başlangıç yaptı. Portekizli yıldız, görev aldığı 6 maçta ağları 3 kez havalandırırken 1 asist kaydetti. Rafa, geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan ayrılıp Benfica ile sözleşme imzalamıştı.
JHON DURAN DA FİLELERİ 2 KEZ SARSTI
Geride kalan sezonun ilk yarısında Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon Al Nassr'dan Benfica'ya kiralık olarak transfer olan Jhon Duran ise Portekiz ekibinde çıktığı 5 maçta 2 golle takımına katkı sağladı.
Duran'ın adı yaz transfer döneminde ciddi bir şekilde Galatasaray ile de anılmıştı.