Arda Turan'ın takımı 34 dakikada fişi çekti!

Arda Turan yönetimindeki Shakhtar Donetsk, Ukrayna Ligi'nin 6. haftasında Chornomorets ile karşı karşıya geldi. Shakhtar ilk 34 dakikada bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanmayı başardı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2026 12:45 GÜNCELLEME 15.09.2026 12:45 AVRUPA LİGLERİ
Arda Turan'ın takımı 34 dakikada fişi çekti!

Arda Turan'ın takımı Shakhtar Donetsk ligin 6. hafta mücadelesinde Roman Grigorchuk'un çalıştırdığı Chornomorets ile karşılaştı.

Arena Lviv'de oynanan mücadelede üstün bir oyun sergileyen Shakhtar Donetsk, sahadan 2-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ev sahibi ekip, 13. dakikada Oleh Ocheretko'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Baskısını sürdüren Arda Turan'ın öğrencileri, 34. dakikada Luca Oliveira Meirelles'in kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı.

Kalan bölümde başka gol olmayınca Shakhtar Donetsk, Chornomorets'i 2-0 mağlup etti.

 

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR