Barcelona'da Livakovic krizi! 9 gollü maç sonrası taraftarlar ayaklandı
Barcelona'nın Racing Santander'i 7-2 mağlup ettiği karşılaşmada Wojciech Szczesny'nin yediği golde yaptığı hata sonrası Dominik Livakovic'in neden tercih edilmediği tartışma konusu oldu.
ABONE OLİspanya LaLiga'da lider Barcelona, sahasında Racing Santander'i 7-2 mağlup etti.
Barcelona'nın birinci kalecisi Joan Garcia, yaşadığı sorun nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısına başlayamadı.
Yedek kulübesinde Dominik Livakovic ve Wojciech Szczesny bulunurken teknik direktör Hansi Flick tercihini Polonyalı kaleciden yana kullandı.
SZCZESNY'NİN HATASI SONRASI TEPKİLER ARTTI
Racing Santander, 65. dakikada Szczesny'nin yaptığı hatanın ardından ikinci golünü buldu.
Bu pozisyonun ardından bazı Barcelona taraftarları, Szczesny yerine Livakovic'in kaleye geçmesi gerektiğini savundu.
FLICK: SZCZESNY BİZİM İKİNCİ KALECİMİZ
Karşılaşmanın ardından Hansi Flick'e, "Szczesny ikinci kaleci olarak devam edecek mi yoksa Livakovic'e bir şans vermeyi düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltildi.
Alman teknik adam kararının değişmediğini belirterek, "Hayır, bu konuyu çözdük çünkü Szczesny bizim ikinci kalecimiz. Daha önce de dediğim gibi hepimiz hata yaparız ve bu tür şeyler olabilir" dedi.
İSPANYOL BASININDAN LIVAKOVIC YORUMU
İspanyol basınından Cadena SER ise kaleci tartışmasına ilişkin, "Bu hata büyük bir tartışma konusu oldu ve Livakovic'in resmen Barcelona'nın ikinci kalecisi olmasının yolunu açtı" değerlendirmesinde bulundu.
Dominik Livakovic, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Barcelona'ya transfer olmuş ve 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.