Arda Güler haberi Mourinho'yu havalara uçurdu!
A Milli Takım'da Arda Güler, bu akşam oynanacak İtalya mücadelesinde kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Bu nedenle kamptan ayrılan Arda'nın Real Madrid'e beklenenden erken dönüşü ise Mourinho'yu sevindirdi.
ABONE OLA Milli Takım'ın Belçika'ya 3-0 mağlup olduğu Uluslar Ligi maçında Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz, sarı kart görerek İtalya karşısında cezalı duruma düştü.
Bu gelişme üzerine TFF yaptığı açıklamada 2 futbolcunun izinli olarak A Milli Takım kampından ayrıldığını duyurdu.
İspanyol basını, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun haberi sevinçle karşıladığını belirtti.
ARDA KAMPTAN AYRILDI! MOURINHO RAHATLIK YAŞADI
Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Jose Mourinho, Arda Güler'in A Milli Takım kampından ayrılmasıyla büyük rahatlık yaşadı.
Haberde Mbappe ve Konate'nin milli takımdaki sakatlıklarının yanı sıra Valverde'nin de hala iyileşmemiş olmaması nedeniyle Portekizli teknik adamın oldukça düşünceli olduğu aktarıldı.
Arda Güler'in milli aradan erken dönerek Mourinho'ya gerçek bir sürpriz yaptığı ifade edilen haberde, futbolcunun herhangi bir sakatlık yaşamadan Real Madrid'e katılmasının Mourinho'yu oldukça sevindirdiği kaydedildi.