Aydın’da ziyaretine gelen ağabeyini bıçaklayarak öldüren genç kız tutuklandı!

Aydın'da annesi ve eşiyle birlikte ziyaretine gelen ağabeyi Onur U.'yu çıkan tartışmada bıçaklayarak öldüren üniversiteli genç kız G.U., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2023 14:31 GÜNCELLEME 02.01.2023 17:22 ÜLKE'DE BUGÜN
Aydın’da ziyaretine gelen ağabeyini bıçaklayarak öldüren genç kız tutuklandı!

Olay, yeni yıl akşamı Didim Fevzipaşa Mahallesi 4177 Sokak'ta bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'da ikamet eden anne F.U., oğlu Onur U. (21) ve gelini S.U. ile birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi olan kızı G.U.'yu (20) Didim'deki evinde ziyarete geldi.

YILBAŞINDA ZİYARETİNE GELEN AĞABEYİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Gece geç saatlerde ağabey Onur U. ile kız kardeşi G.U. arasında kavga çıktı. Kavgada sinirlenen genç kız, ağabeyini göğsünden bıçakladı. Durum 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Onur U.'nun hayatını kaybettiğini tespit etti. Gencin cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Katil zanlısı G.U. ise emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

ESKİ ERKEK ARKADAŞI YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR

Didim'de yılbaşı gecesi meydana gelen olayda, ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi G.U (21), kendisini yılbaşı gecesi ziyarete gelen ağabeyi O.U ile (29), eski erkek arkadaşı meselesi yüzünden tartıştı.

BIÇAKLADIĞI AĞABEYİNİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENİNCE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İkili bir süre sonra kavga etmeye başlayınca üniversite öğrencisi genç kız, annesi ve yengesinin gözleri önünde mutfaktan aldığı ekmek bıçağını ağabeyinin göğsüne sapladı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede, O.U'yu olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağabeyinin öldüğünü öğrenen Gülçin Uçan ise sinir krizi geçirdi.

'KENDİMİ KORUMAK İSTEDİM, PİŞMANIM'

Genç kızın ifadesinde, "Abimle eski erkek arkadaşım yüzünden tartıştım ve çok sinirlendim. Benim onunla görüşmemi istemiyordu. Onun için kavga etmeye başladık. Sinirlerime hakim olamadım ve kendimi de korumak amaçlı bıçak aldım. Maksadım onu öldürmek değildi. Kendimi korumak istedim, pişmanım" dediği öğrenildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan G.U., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR