Aydın’da acı olay: Bahçede yanan koltuğun arkasından küçük Berkay'ın cesedi çıktı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşanan olayda, evlerinin bahçesindeki kanepede elindeki çakmakla oyun oynayan 4 yaşındaki Berkay Taş, kanepenin alev alması sonucunda yanarak hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2023 17:28 GÜNCELLEME 03.03.2023 17:28 ÜLKE'DE BUGÜN
Aydın’da acı olay: Bahçede yanan koltuğun arkasından küçük Berkay'ın cesedi çıktı!

Yeni Sanayi Mahallesi 1020 Sokak'ta, iki katlı bir evin arka bahçesindeki iki koltuk bugün saat 12.30 sıralarında, tutuştu.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUK YANAN KANEPEDE VEFAT ETTİ

Durumu fark eden yakınları ve komşuları, su ve küreklerle alevlere müdahale etti, bir yandan da itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Alevler söndürülürken, yanan koltuklar yerinden kaldırıldığında Berkay Taş'ın cansız bedeni bulundu. Olay yerinde bir de çakmak bulundu.

EVLERİNİN BAHÇESİNDE OYUN OYNARKEN ÇAKMAKLA KOLTUĞU TUTUŞTURMUŞ

Küçük Berkay'ın evlerinin bahçesinde oynarken, çakmakla koltuğu tutuşturduğu, koltukların arasında çıkamayıp, öldüğü üzerinde durulduğu bildirildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Berkay'ın ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Berkay Taş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR