Kuşadası'nda 700 bin liralık vurgun!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir işyerinin kasasından 700 bin lira değerinde altın çalındı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında şüpheli kısa sürede yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2024 10:02 GÜNCELLEME 22.09.2024 10:07 ÜLKE'DE BUGÜN
Kuşadası'nda 700 bin liralık vurgun!

Olay, Kuşadası ilçesinde Güzelçamlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir şahsa ait işyerinin kasasında bulunan yaklaşık 700 bin TL değerindeki çeşitli cins ve miktarlarda ziynet eşyası kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar tarafından çalındı.

İhbar üzerine bölgeye gelen İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan detaylı araştırma sonucu hırsızlık olayını A.Ş.B. isimli şüpheli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi.

Harekete geçen jandarma ekipleri şüpheliyi kısa sürede çalıntı altınlar ile birlikte yakaladı. Çalıntı altınlar sahibine teslim edilirken, şüpheli hakkında başlatılan adli süreç devam ediyor.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR