Aydın’da bankı çıkardıkları yer ekipleri şaşkına uğrattı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan bir çocuk parkında yere sabitlenmiş ahşap bank, yerden sökülerek ağacın üzerine çıkarılmış şekilde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2024 16:55 GÜNCELLEME 09.10.2024 16:58 ÜLKE'DE BUGÜN
Aydın’da bankı çıkardıkları yer ekipleri şaşkına uğrattı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Davutlar Mahallesi’nde bulunan Satı Kadın Parkı’nda sabah saatlerinde bakım ve onarım çalışması başlattı.

Bu sırada ekipler, parktaki ahşap banklardan birinin yerinde olmadığını fark etti. Parkın çevresini arayan ekipler, bankı bir zeytin ağacının dalları arasında buldu. Bank, yaklaşık 15 dakikalık çalışmanın sonucunda ağaçtan indirilerek tekrar yerine monte edildi.

Herkesi şaşkına çeviren olay, kentin farklı noktalarında her gün zarar verilmiş oyun gruplarını ve kent mobilyalarını tamir eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine "Bu kadarı da olmaz” dedirtti.

Kuşadası Belediyesi yetkilileri, sorumlularının bulunması ve gerekli cezayı alması için konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR