Hülya Avşar'ı soyan hırsıza rekor ceza!

Hülya Avşar’ın Ayvalık’taki yazlığına girip para ve ziynet eşyalarını çalan hırsızla ilgili soruşturma tamamlandı. Avşar’ın yüreğini ağzına getiren hırsızın 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2019 08:19 GÜNCELLEME 02.12.2019 08:45 ÜLKE'DE BUGÜN
Hülya Avşar'ı soyan hırsıza rekor ceza!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Ayvalık’ta bulunan yazlığında tatil yaptığı sırada evlerine hırsız girmiş, evde bulunan nakit para ile ziynet eşyaları çalınmıştı. Sabaha karşı hırsız Zelkif B. ile göz göze gelen sanatçı, onu yakalamaya çalışsa da hırsız balkondan atlayarak kayıplara karışmıştı. Yaşanan hırsızlık olayı sonrası emniyet güçleri, güvenlik kameralarından tespit ettiği hırsızı yakalayarak cezaevine göndermişti. Olayla ilgili soruşturma tamamlandı. Hırsız hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

GÖZ GÖZE GELDİK

15 bin liralık zararı olduğunu belirten Avşar, ifadesinde olayı şöyle anlatmıştı: “Sabah 06.30’da odamda uyurken bir erkekle göz göze geldim. Koşarak kaçmaya çalıştı. Nakit para, çanta, dua kağıtları, ziynet eşyaları ve kızımın fotoğraflarını çalıp balkondan atladı.” Ünlü sanatçı, yaşanan hırsızlık sonucunda bin 500 lira nakit parasıyla birlikte, kendisine ait pasaport, iki çanta, kızına ait fotoğraflar, içinde dua yazılı kâğıtlar ve ziynet eşyalarının çalındığını, toplamda 15 bin liralık zararı olduğunu ifade etti.

HIRSIZA 10 YIL HAPİS

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı, yakalanarak cezaevine gönderilen hırsız Zelkif B. hakkında soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma sonunda Zelkif B. için ‘Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçlamasıyla iddianame düzenlendi. 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava, ilerleyen günlerde Ayvalık Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

KAYNAK : gazetekspres / Balıkesir