Tek geçim kaynağı olan inekleri çalınmıştı, bulununca gözyaşlarına hakim olamadı

Balıkesir'de çiftçilikle geçimini sağlayan İsmail Keskin'in çalınan 4 ineği jandarma ekipleri tarafından bulunarak Keskin'e teslim edildi. İneklerinin yanına giden çiftçi gözyaşlarına hakim olamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2022 10:40 GÜNCELLEME 12.10.2022 11:47 ÜLKE'DE BUGÜN
Tek geçim kaynağı olan inekleri çalınmıştı, bulununca gözyaşlarına hakim olamadı

Balıkesir’de gerçekleşen hayvan hırsızlığının sonu mutlu bitti. Balya ilçesine bağlı kırsal Orhanlar Mahallesi'ne dadanan hayvan hırsızları, çiftçi İsmail Keskin’in 4 ineğini otlarken çaldı. İneklerini bulamayan Keskin, Balya İlçe Jandarma Karakolu'na başvurdu. Başvuru sonrasında jandarma ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) harekete geçti. Balya ve çevresinde 3 gün iz süren ekipler, hayvanları başka bir evin ahırında buldu. Olay sonrasında 4 kişi gözaltına alınırken, çalınan inekleri de teslim etmek için Keskin çağrıldı.

'İŞTE BULDU JANDARMA BENİM İNEĞİM BU' DİYEREK GÖZYAŞINA BOĞULDU

Olay yerine gelen Keskin, ineklerini görünce gözyaşlarını tutamadı. Tüm mal varlığının inekleri olduğunu söyleyen Keskin, jandarma ekiplerine teşekkür etti. Olayın heyecanı ile duygu dolu konuşan Keskin, "'Bulunmaz' dediler; 'emniyet, jandarma bulamaz' dediler. İşte buldu jandarma, benim ineğim bu" dedi. 

Jandarmanın hayvan hırsızlığı olaylarına karşı çalışmalarını hızlandıracağı öğrenilirken, soruşturma ise sürüyor. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR