Gönüllü olarak her gün ilçeyi temizliyor

Balıkesir Manyas'ta emekli temizlik işçisi vatandaş, fahri olarak ilçeyi tertemiz yapıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2023 11:54 GÜNCELLEME 25.03.2023 11:54 ÜLKE'DE BUGÜN
Gönüllü olarak her gün ilçeyi temizliyor



İstanbul-Kartal Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalıştıktan sonra emekli olan Doğan Onuk (56) "2 çocuk babasıyım, eşimden ayrıyım. Emekli olduktan sonra bir arkadaş vasıtasıyla önce Avşa adasına geldim. Daha sonra Manyas'a yerleştim. Manyas'ın temizliği için uğraşıyorum, ben temizliği seviyorum, bu işten de yıllarca ekmek yedim. Burada da belediyeden aldığım süpürge, kürek ve araba ile gün boyu şehrin içerisini, camileri ve diğer resmi kurumların çevresini temizliyorum. Bu işi canla, kalple yapıyorum. Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

Doğan Onuk haftada bir gün toplu konutların bulunduğu Atatürk Mahallesi'ne giderek orada temizlik yapıyor. Hiç bir karşılık beklemeden, fahri olarak temizlik işlerini yapan Doğan Onuk'a bazı esnaflar emeğinin karşılığı olarak cüzi miktarda yardımda bulunuyorlar.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR