Yer Balıkesir: 10 dakika yağması vatandaşı rezil etmeye yetti!

Balıkesir'in Erdek ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan 10 dakikalık sağanak yağış, altyapı sorunun bir kez daha gözler önüne serdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2024 17:25 GÜNCELLEME 06.10.2024 17:28 ÜLKE'DE BUGÜN
Yer Balıkesir: 10 dakika yağması vatandaşı rezil etmeye yetti!

Pazar Meydanı ve Hükümet Caddesi'nde oluşan büyük su birikintileri, vatandaşların günlük hayatını olumsuz etkilerken, bazı iş yerleri de su baskınına uğradı.

Araç sürücüleri, göle dönen yollarda ilerlemekte zorlanırken, yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise iş yerlerinin tentelerine sığınmak zorunda kaldı.

Bu yaşananlar, Erdek'te her yağış sonrası ortaya çıkan aynı manzarayı bir kez daha gözler önüne serdi. İlçenin yetersiz altyapısı, vatandaşları her yağışta aynı sorunlarla boğuşmaya mahkum ediyor.

Uzun yıllardır çözüm bekleyen bu sorun, Erdek halkının tepkisine neden olurken, yetkililerin soruna kalıcı bir çözüm bulması için çağrıda bulunuluyor.

ERDEK BELEDİYESİNDEN HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK

Yaşanan olumsuzluklara ilişkin Erdek Belediyesinden henüz bir açıklama yapılmadı. Belediyenin bu konuda ne gibi önlemler alacağı merak konusu.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR