Bartın'da feci kaza: Otomobil ikiye bölündü!

Bartın'da kavşakta çarpışan iki otomobilden biri ikiye bölünürken, kazada 1’i çocuk, 6 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 15:22 GÜNCELLEME 17.10.2024 16:32 ÜLKE'DE BUGÜN
Bartın'da feci kaza: Otomobil ikiye bölündü!

Kaza, saat 12.30 sıralarında Bartın-Ankara kara yolunun Geçen Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Zeki Kaya (63) idaresindeki 74 BG 282 plakalı otomobile, Toptancılar Sitesi kavşağından döndüğü sırada, Ankara istikametinden Bartın’a gelen Muhammed Yurtbaş (36) yönetimindeki otomobil çarptı.

Kaza sonrası Zeki Kaya’nın kullandığı otomobil ikiye bölündü. Kazada sürücüler Zeki Kaya ve Muhammed Yurtbaş ile araçlardaki Z.B. (5), B.Ü., N.Ç ve Ş.Ç. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Zeki Kaya’nın kendi imkanıyla araçtan çıktığı da görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR