NBA yıldızları da imzalı formalarını satışa çıkarıyor
NBA'de oynayan Furkan Korkmaz, Türkiye'de yaşanan deprem felaketini büyük üzüntüyle takip ettiğini belirterek, bazı oyuncuların yardım kampanyasına katıldığını duyurdu.
ABONE OLAmerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Philadelphia 76ers forması giyen all-star pivotu Joel Embiid'in ardından James Harden'ın da imzalı forması, Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenenlere yardım için açık artırmayla satışa çıkarılıyor.
NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "James Harden ile de görüştüm. Acımızı paylaştığını ve ne gerekiyorsa yapmak istediğini belirtti. Kendisinin imzalı formasını da açık arttırma ile satışa çıkartıyoruz. Elde edilecek gelir deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap Derneğine gönderilecektir." bilgisini verdi.
Furkan Korkmaz, daha önce de takım arkadaşı Embiid'in de Kahramanmaraş merkezli ve 10 il ile Suriye'yi etkileyen depremde etkilenen depremzedelere destek için formasının açık arttırmayla satışa çıkarılacağını açıklamıştı.