Pınar Karşıyaka’da hedef Muhsin Yaşar

Pınar Karşıyaka, son olarak Darüşşafaka forması giyen forvet oyuncusu Muhsin Yaşar’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2024 12:51 GÜNCELLEME 20.06.2024 12:51 Basketbol
Pınar Karşıyaka’da hedef Muhsin Yaşar

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka, yeni sezon için kadrosunu yapılandırma çalışmalarına başladı.

İlk olarak Furkan Haltalı’ya veda eden yeşil-kırmızılılar, geçtiğimiz sezonunun önemli isimlerinden Errick McCollum, Vitto Brown ve Kenan Sipahi ile de yola devam kararı aldı. İzmir ekibinin birçok oyuncu ile daha yollarını ayırması beklenirken, gidecek isimlerin yerine gelecek isimleri de belirlemeye başladı.

P. Karşıyaka, son olarak Darüşşafaka forması giyen forvet oyuncusu Muhsin Yaşar için girişimlere başladığı öğrenildi. Oyuncunun da İzmir’de oynamaya sıcak baktığı ifade edilirken, uygun şartların oluşması halinde bu transferin gerçekleşme bekleniyor.

Darüşşafaka formasıyla geçtiğimiz sezon ligde 30 maça çıkan 29 yaşındaki uzun forvet, maç başına 18,2 dakika süre alırken; 9,9 sayı, 0,8 asist ve 4,2 ribaund ortalamalarını tutturdu

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR