Yunanistan'da büyük rezillik! Türkiye'ye küfür ettiler, Ergin Ataman çılgına döndü

Panathiniakos takımını çalıştıran Ergin Ataman, Yunanistan'da teknik faul sebebiyle oyundan atıldı. Ataman, karşılaşmanın ardından "Türkiye'ye küfür edildi" diyerek ateş püskürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2025 00:14 GÜNCELLEME 02.06.2025 09:27 Basketbol
Yunanistan'da büyük rezillik! Türkiye'ye küfür ettiler, Ergin Ataman çılgına döndü

Yunanistan Ligi play-off yarı final ikinci maçında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, Olympiakos'a konuk oldu. Ergin Ataman, Olympiakos maçında 2 teknik faul sebebiyle oyun atıldı.

Maçın ardından Türkiye'ye küfür edildiğini söyleyen Ataman, adeta çılgına döndü.

Ataman şu ifadeleri kullandı:

"HİÇ KİMSE DİYEMEZ"

"Sirk! Burada spor yapılmıyor! Kimse Türkiye'ye küfür edemez. Kimse benim ülkeme küfredemez. "Hiç kimse benim ülkeme "F... you" diyemez. Hiç kimse diyemez! Bana “F... you" diyebilirler, Panathinaikos'a diyebilirler ama hiç kimse "F... you Türkiye" diyemez. İkinci teknik faulü bu yüzden aldım."

Olympiakos'un çok agresif oynadığını aktaran Ataman, "33 serbest atış kullandılar. Biz ise 17 serbest atış kullandık. Çarşamba günkü üçüncü maçta basketbol oynayacağız. OAKA bir sirk alanı değil. Herkes saygı duyuyor. Agresif oynayacağız ve kazanacağız. Hepsi bu kadar." diye konuştu.

Play-off serisinde durumun 1-1'e geldiği mücadeleden önce yaşanan olaylar gerekçesiyle Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos ile ailesi salondan çıkarılmak zorunda kaldı.

Serinin üçüncü maçı, 4 Haziran Çarşamba günü OAKA'da yapılacak.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR