Süper Kupa'da finaldeler! Cedi Osman eski takımını yıktı

PAOK, milli basketbolcu Cedi Osman’ın son saniye üçlüğüyle Panathinaikos’u 84-82 mağlup ederek Yunanistan Süper Kupası’nda finale yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2026 00:25 GÜNCELLEME 27.09.2026 00:32 Basketbol
Süper Kupa'da finaldeler! Cedi Osman eski takımını yıktı

Yunanistan'da Stoiximan Süper Kupa yarı finalinde Panathinaikos ile PAOK karşı karşıya geldi. Peristeri'de oynanan büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi PAOK, 84-82 kazanarak finale yükseldi.

Karşılaşmanın kahramanı ise milli basketbolcu Cedi Osman oldu. Eski takımı Panathinaikos'a karşı mücadele eden Cedi, sürenin dolduğu anda gönderdiği üçlükle maçın skorunu belirledi.

Panathinaikos'u saf dışı bırakan PAOK, 27 Eylül Pazar günü saat 20.00'de Olympiakos ile Süper Kupa finalinde karşılaşacak.
 

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR