Eski koca okulun önünde dehşet saçtı! 1 ölü, 2 yaralı

Batman’da boşandığı eşiyle bir ilkokul önünde tartışan şahıs, eski eşine, kayınbiraderine ve yeğenine silahla kurşun yağdırdı. Olayda kayınbiraderi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2023 14:48 GÜNCELLEME 12.01.2023 16:51 ÜLKE'DE BUGÜN
Eski koca okulun önünde dehşet saçtı! 1 ölü, 2 yaralı

Olay, Batman'da Aydın Konak Mahallesi'nde meydana geldi. Eski eşi Edibe Güneş, kardeşi Aziz Güneş ile birlikte yeğeni Recep Güneş’i okula bırakırken koca Ahmet Doğa,n okulun önünde yollarını kesip tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle cinnet getiren Ahmet Doğan, belindeki silahı çıkartarak kurşun yağdırdı. 43 yaşındaki Aziz Güneş, olay yerinde hayatını kaybetti. Edibe Güneş ve yeğeni Recep Güneş, ağır yaralandı.


Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralan Edibe Güneş ve Recep Güneş Batman Eğitim araştırma hastanesine kaldırıldı. Olay yerine hayatını kaybeden Aziz Güneş otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR